Το γαλα γαϊδουρας και η μοναδικοτητα του

Τα μυστικά των προϊόντων Anes & Sens κρύβονται μέσα στο απόλυτο φυσικό συστατικό τους, το γάλα γαϊδούρας. Ένα βασικό συστατικό με εκπληκτικές ιδιότητες για την υγεία μας και την ομορφιά.


Τι μας προσφέρει το γάλα γαϊδούρας ;


Είναι το πλησιέστερο στο ανθρώπινο μητρικό γάλα, πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες. Είναι έτσι εύκολα αποδεκτό από όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους πιο ευάισθητους και βέβαια είναι υποαλλεργικό. Μη ξεχνάμε ότι από την αρχαιότητα το γάλα προσφερόταν σε μωρά με δυσανεξίες ή ακόμη και σε άτομα με δερματικές παθήσεις ή και άλλες ασθένιες όπως ο κοκκίτης.


Το γάλα γαϊδούρας περιέχει 60% λιγότερα λιπαρά από το αγελαδινό, έτσι εισχωρεί πιο έυκολα στο δέρμα μας προσφέροντας μεγαλύτερη ενυδάτωση και μακρότερης διάρκειας ενώ γίνεται αποδεκτό ακόμη και από λιπαρά δέρματα. Περιέχει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C η οποία πέραν των γνωστών χαρακτηριστικών της και ευεργετικών ιδιοτήτων της, καθυστερεί τους ρυθμούς γήρανσης του δέρματος και αυξάνει τους ρυθμούς επούλωσης του. Αυτό καθιστά τα προϊόντα με γάλα γαϊδούρας εξαιρετικά για άτομα με δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα ή ψωρίαση, αλλά και ένα εκπληκτικό προϊόν ομορφιάς και αντιγήρανσης.


Επίσης το γάλα γαϊδούρας περιλαμβάνει τριπλάσιες ποσότητες από τα συνήθη βασικά συστατικά καλλυντικών σε βιταμίνες A, B2, E, πολλά ακόρεστα λιπαρά αλλά και τριπλάσιες ποσότητες Ω3 και Ω6 σε σχέση με άλλα γάλατα. Τέλος το γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο σε Λυσοζύμη, ένα ένζυμο που μπλοκάρει τη βακτηριακή ανάπτυξη στο δέρμα προσφέροντάς μας προστασία.


Όλα τα παραπάνω συστατικά καθιστούν τα προϊόντα με το γάλα γαϊδούρας ευεργετικά για το δέρμα μας μιας και προσφέρουν ενυδάτωση, ανάπλαση των κυττάρων, επούλωση των πληγών του δέρματος, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αντιγήρανσης και σύσφιξης, προσφέρουν χαλάρωση, τρέφουν και αποκαθιστούν το δέρμα.


Γιατί προϊόντα Anes & Sens ;


Προσοχή όμως, όπως μας συμβουλεύει πολύ καλά και το Madame Figaro στη Γαλλική έκδοση, πριν αγοράσετε ένα προϊόν με γάλα γαϊδούρας ρίξτε μια ματιά στην ετικέτα του και αναζητήστε το ποσοστό σε γάλα γαϊδούρας. Κυκλοφορούν προϊόντα με κάτω από 1% ή ακόμη και 0,1% λόγω του ότι η πρώτη ύλη είναι σπάνια. Όλα τα παραπάνω έχουν βάση όταν το γάλα γαϊδούρας αποτελεί το βασικό συστατικό ενός προϊόντος. Τα προϊόντα της Anes & Sens περιέχουν 10% στα προϊόντα προσώπου, πάνω από 20% στα προϊόντα σώματος και 27% στα σαπούνια. Αυτό σε συνδιασμό με την ποιότητα του γάλακτος από τις διάφορες ράτσες γαϊδουράκια που ζουν ελέυθερα στα 42 εκτάρια γης της Asinerie Du Pays Des Colines αλλά και η ιδιαίτερη φόρμουλά τους είναι που τα κάνει μοναδικά! Τα γαϊδουραάκια ζουν ελεύθερα χωρίς να επειρεάζεται η καθημερινότητά τους, το άρμεγμα γίνεται με το χέρι μόνο 1 φορά την ημέρα σε συγκεκριμένες ώρες που τα μικρά δεν χρειάζονται τη μητέρα τους και βέεβαια η Asinerie Du Pays De Collines διαθέτει μια μεγάλη εμπειρία 18 και πλέον χρόνων στη φροντίδα τους, με μια ομάδα από εξειδικευμένο προσωπικό αποκλειστικά και μόνο για τα αγαπημένα μας γαϊδουράκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ράτσες είναι από όλο το κόσμο ανάμεσά τοτς και ο διάσημος Αρκαδικός Όνος. Η Φάρμα είναι ανοιχτή στο κοινό κάθε Κυριακή όπου μπορείτε να διαπιστώσετ όλα τα παραπάνω αλλά και να περάσετε όμορφο χρόνο κάνοντας ένα πικ νικ στη φύση μαζί με τα ευγενή και παιχνιδιάρικα γαϊδουράκια.

Διάσωση & Φροντίδα


Και μη ξεχνάτε ότι μέρος των κερδών μας πηγαίνουν στη διάσωση του είδους μιας και εξαγοράζουμε γαϊδουράκια και άλογα από όλη την Ευρώπη τα οποία κάποιοι κακομεταχειρίζονται, τους προσφέρουμε πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα και τα παρακολουθούμε για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν παραχωρηθούν σε άτομα και φάρμες υπό την επίβλεψή μας.